Zöld és Zöld logo Zöld és Zöld logo
Bejelentkezés
Felhasználó név:

Jelszó:


Regisztráció »
Elfelejtette a jelszavát?

Regisztrált felhasználók: 4840
Ügyfélfogadás
Zöld & Zöld Ingatlankezelő Kft.

Központi iroda:
1033 Budapest, Búza u. 12-14.
Tel./Fax: (06-1) 454-0225
Tel./Fax: (06-1) 454-0226
E-mail.: [email protected]

Ügyfélfogadás:
Kedd: 16:00-18:00
Ügyvezetői fogadó óra (előzetes írásos bejelentkezés alapján):
Kedd: 16:00-18:00

Rózsaliget iroda:
1108 Budapest, Tavas u. 1.
C. ép. Szolgáltató ház D/ 9.

Közös képviselői és gondnoki fogadó óra:
Hétfő: 16.00-18.00
Címkék
társasházkezelés, közös képviselet, ingatlan értékbecslés könyvelés, ingatlan kezelés, hőköltség felosztás, ingatlan üzemeltetés, közös képviselő
BemutatkozásMa 2024. március 2. szombat | Lujza napja van.
A Zöld & Zöld Ingatlankezelő Kft.-t egy testvérpár Zöld Imre és Zöld András alapította 1997-ben, jelenlegi törzstőkénk 4.5 MFt. Cégünk fő tevékenysége társasházak, lakóparkok és lakásszövetkezetek teljes körű közös képviseleti, és üzemeltetési feladatainak ellátása.

Cégünk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik (30.000.000,- Ft, Generali-Providencia Biztosító Zrt.), tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének, valamint a Budapesti Kereskedelmi, és Iparkamarának.

A megalakulásunkat követően Óbudán több, elsősorban 100, illetve 200 lakásos panelépületek kezelésére kaptunk megbízást. A Társasházak részére nyújtott szolgáltatásaink színvonalának és a tulajdonosi megelégedettségnek köszönhetően folyamatosan emelkedett a kezelt épületek, és így az albetétek száma is. Jelnleg közel 4500 albetét közös képviseleti és üzemeltetési feladatait látjuk el 5 budapesti kerületben, valamint Szentendrén. Két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk panel házak, védett függőfolyosós épületek, új építésű társasházak, valamint lakóparkok kezelési feladatainak ellátásában. Cégünk elsősorban nagy albetétszámú társasházak képviseletére szakosodott, így a kezelt épületeink között több 300-400 albetétes épület is található, cégünk látja el Budapest második legnagyobb albetétszámú (547 albetét) társasházának közös képviseleti feladatait is.
Üzleti filozófiánk középpontjában a Társasházi tulajdonosi szemlélet erősítése és ügyfeleink maximális kiszolgálása áll. Munkánk során igyekszünk napi kapcsolatot kialakítani a tulajdonosokkal és a Számvizsgáló Bizottsági tagokkal, annak érdekében, hogy a Társasház kezelése során mind teljesebben megismerhessük, és figyelembe vehessük a közösség igényeit. A kezelésünkben lévő Társasházakra jellemző a feszes költségvetés, a belső adósság állomány, valamint a pénztári mozgások minimális szinten tartása.

A társasházak közös képviseleti feladatait felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégák látják el, akik a társasházi törvény megjelenése után szakirányú képesítést szereztek a feladatok mind teljesebb ellátása érdekében. Ügyvéd kolleganőnk a Társasházaink kezelése során felmerülő jogi eljárásokat végzi - így a fizetési meghagyások benyújtását, végrehajtási eljárások megindítását, jelzálogjog bejegyzéseket -, valamint az esetleges egyéb peres eljárásokban a Társasház jogi képviseletét biztosítja. Főállású mérlegképes könyvelőink végzik a Számviteli és a Társasházi törvényben előírt egyszeres könyvvitel szabályai szerinti könyvelést, valamint teljes körű analitikák vezetését (közös költség, bérlői, szállítói, vevői analitikák). Természetesen vállalásunk magában foglalja a közüzemi szolgáltatók, Önkormányzatok, valamint a hatóságok előtti teljes körű képviseletet, és ügyintézést is.

A tulajdonosok folyamatos tájékoztatása érdekében negyedéves rendszerességgel adjuk ki, és juttatjuk el minden tulajdonoshoz hírlevelünket, melynek célja, hogy két közgyűlés közötti időszakban is folyamatos tájékoztatást adjunk a Társasház aktuális pénzügyi, jogi, műszaki helyzetéről.

Cégünk Web oldala alatt minden Társasháznak saját oldalt működtetünk, melyen a Társasház összes dokumentuma (közgyűlési anyagok, költségvetések, hírlevelek, biztosítási kötvény, alapító okirat, SZMSZ ) pdf formátumban letölthető, valamint naprakészen elérhetőek az aktuális közös költség egyenlegek, előírások, befizetések, valamint egyedi fűtéssel rendelkező Társasházak esetében az egyedi hőköltség elszámolások. Az oldalon lehetőség van a mérőóra állások bejelentésére, online hibabejelentésre, valamint a Társasházzal kapcsolatos hírek és információkat megjelenítésére.

Fontosnak tartjuk, hogy a Társasházak műszaki állapota mellett, az esztétikai állapota is megfelelő, és egyre javuló legyen. Minden kezelésünkben lévő Társasházunkban elhelyezzük a kötelező tájékoztató anyagokat, így a házirendet, tűzvédelmi házirendet, tűzriadó tervet, valamint egy információs vitrint. Rendszeresen indulunk a helyi kerületi, Fővárosi Önkormányzat, valamint a GM által kiírt felújítási, és rekonstrukciós pályázatokon. Az elmúlt években a különböző pályázatokon több millió forint vissza nem térítendő, illetve rövid lejáratú kamatmentes támogatást sikerült elnyerni, és a kezelésünkben lévő társasházközösségek javára fordítani.

Cégünk évek alatt kialakult stabil, kiváló szakemberekből álló minősített épület fenntartó, karbantartó csapattal rendelkezik. A váratlan hibák bejelentésére, és gyorsszolgálati javításra 0-24 órás műszaki ügyeletet biztosítunk a tulajdonosok részére. Az épületekbe természetesen igény szerint biztosítunk gondnoki, takarítói, kertgondozói feladatokat ellátó vállalkozót. A vállalkozói szerződéshez minden esetben tevékenységi jegyzék készül, melyben a napi, heti, havi, valamint az általános műszaki feladatokat rögzítjük.

A gondnokaink eseménynaplót vezetnek, melyben a tulajdonosi bejelentések mellett a hibák, illetve az intézkedések is bejegyzésre kerülnek, így később is minden munka kifizetésének jogossága ezen keresztül is ellenőrizhető. Tevékenységünk színvonalának alapja a gazdasági, műszaki, jogi végzettségű kollégáink ingatlankezelésben szerzett 20 éves szakmai tapasztalata, minősített kivitelezői kapcsolataink, valamint a rendelkezésre álló fejlett informatikai hátterünk.

Ügyfeleinket központi, valamint helyi irodáinkban várjuk, ahol kollegáinkkal készséggel, gyors, pontos ügyintézéssel állunk a hozzánk fordulók segítségére.

Zöld András
ügyvezető